tisdag 14 juni 2011

Kort om dagarna som gått..

6 Juni: Paula och jag cyklade runt för att förbränna lite Kcal. Sedan stannade vi hos Nunn för att klippa Lisa. Eller Palla klippte och jag studerade tillsammans med Gurra och Nunn.

7 Juni: Klev upp kl 7:00 denna morgon för att gå en promenad runt staden med Alexandra. Då vi vandrat klart i solen lunchade vi på Wallis. Göttans!

8 Juni: Jobbade 10:30-14:30 på LTU, var lite smått stressigt. Men förutom det så gick dagen bra lugnt till. Blev väl någon slags glass efter jobbet med vännerna i parken.

9 Juni: Joggade, jobbade och glassade sedan i solen. Blev middag ute på stan med älsklingen. Vi tog middag för två på Kojis. ÄLSKAR SUSHI<3

10 Juni: SVERIGES VARMASTE DAG!! Sandra, Janne och jag vandrade runt på stan och jag handlade presenter åt herr Jan. Blev 3 shorts, 2 tröjor, sockar, kallingar (Heta från jack & Jones) och så lite prylar till duschen som luktade underbart;) Sedan tog vi en snabb sallad på Mat & Prat för att sedan skynda för att se utsläppet. Fina stundenter<3

11 Juni: Var i stugan och steekte på stranden. Sjukt brun jag blev;) Läste ut boken "Resa i sharialand, ett reportage om kvinnors liv i Saudiarabien". Blev bjuden på sjukt god middag ute, älskar pekingsoppa och vitlöksbröööd med extra ost.

12 Juni: Grillade lax och åt typ för fem personer! Hälsade på Micke och Nina som fått tillskott med en liten flicka. Satt lite vid datorn och var riktigt slö på kvällen med en full skål med choklad delfiner<3

13 Juni: 8:00-15:00 väldigt skön dag, lugn så att skriva. Blev bjuden på BIO av Tessan. Var en riktigt trevlig och mysig förhandsvisning av Something borrowed. Åt godis, varma chips och mer godis.. Haha sinnes vad jag åt!

14 Juni: Blev en morgon prommis med Janne och Anna. Vi gick till Tuna och sedan från Tuna in till stan. Köpte frulle på BO och åt den sedan på floras kulle. Hur mysigt som helst att sitta där i solen med två fina människor:D Och snart är Emma här;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar